Vergaderruimte huren Bergen op Zoom

Vergaderruimte huren Bergen op Zoom

KANTOORVILLA DE PASTORIE, VOOR ONDERNEMERS DIE GELOVEN IN STIJL. HUUR UW EXCLUSIEVE VERGADERRUIMTE IN BERGEN OP ZOOM.

Vergaderruimte huren
Bergen op Zoom

Op zoek naar een karakteristieke vergaderruimte in
Bergen op Zoom? Kantoorvilla de Pastorie biedt de ideale ruimte voor een vergadering in een prachtig pand. Beleef de fijne en gastvrije sfeer tijdens uw vergadering. Samen met uw gasten of voor u zelf!

De vergaderruimtes in De Pastorie zijn namelijk ook te huur als een werkplek voor een dagdeel of hele dag. Neem voor de verschillende mogelijkheden contact op!

Gratis parkeren

Op loopafstand bij
het Stadspark

Gratis koffie & thee
Lunch mogelijkheden

Centraal in
Bergen op Zoom

Vergaderen in
Bergen op Zoom

Kantoorvilla de Pastorie is gelegen in het centrum van Bergen op Zoom. Met gratis parkeerplekken voor u én uw gasten, bieden wij u de mogelijkheid om gemakkelijk uw gasten te ontvangen in één van onze vergaderruimtes in de Pastorie. Met een centrale ligging, nabij het centrum van Bergen op Zoom, bent u altijd dicht in de buurt van diverse winkels, OV gelegenheden én een heerlijk stadspark.

Vergaderen in Kantoorruimte de Pastorie

De vergaderruimtes in De Pastorie, verlenen zich als dé ideale ruimte voor een vergadering in Bergen op Zoom. Een vergaderruimte huren bij De Pastorie, is altijd inclusief:

  • Wifi
  • Gratis koffie & thee
  • Gratis parkeren
  • Beamer
  • Lunchmogelijkheden
  • Te huur als tijdelijke werkplek

De vergaderruimte van Kantoorvilla de Pastorie kan al gehuurd worden vanaf 1 uur! Wilt u meer informatie over de vergaderruimte in De Pastorie? Lees meer op onze pagina over vergaderruimte huren.

Kosten van vergaderruimte huren Bergen op Zoom

Het huren van een vergaderruimte in De Pastorie kan al vanaf slechts €45,- per uur. Per dagdeel betaalt u €175,- en voor een hele dag €250,-.

Huren in Kantoorvilla de Pastorie

Naast vergaderruimtes, beheren wij ook verschillende kantoorruimtes in De Pastorie. Als huurder is het huren van een vergaderruimte dan ook altijd gratis. Voor meer informatie voor het huren van een kantoorruimte, kunt u gemakkelijk contact opnemen!

Kantoorvilla de Pastorie Vergaderruimte Kantoorruimte Huren Exclusief Bergen op Zoom Per Uur Beleven

Wat de huurders zeggen over Kantoorvilla de Pastorie

"StartReady heeft bewust voor de Pastorie gekozen voor de stijlvolle uitstraling en de mede-ondernemers die in het pand zitten."
Kantoorvilla de Pastorie Vergaderruimte Kantoorruimte Huren Exclusief Bergen op Zoom Per Uur stratready
StartReady
Huurder