Onze huurders

ONZE HUURDERS

Verwelkomen u

ONZE HUURDERS

Kantoorvilla de Pastorie Vergaderruimte Kantoorruimte Huren Exclusief Bergen op Zoom Per Uur don bureau

DON BUREAU

DON Bureau is een advies- en ingenieursbureau en is in 2006 opgericht. We zetten onze expertise in voor opdrachtgevers en eigenaren van infrastructurele objecten. Denk hierbij aan Rijkswaterstaat, Provinciën, Gemeenten, Haven- en Waterschappen, Kema en de Schiphol Group. Wij treden hierin op als intermediair tussen strategie en operatie, op het grensvlak tussen ontwerp en uitvoering. Alle medewerkers van DON Bureau hebben ruime ervaring binnen grote infrastructurele projecten. Met onze inhoudelijke bagage zijn we in staat theoretische kaders en concepten pragmatisch te implementeren. Dit doen we binnen onderhouds- en nieuwbouwprojecten maar ook binnen trajecten voor procesoptimalisatie of organisatieverandering. We zetten hiervoor verschillende hulpmiddelen en methodieken in. Van systems engineering tot risico gestuurd onderhoud, van systeem gerichte contract beheersing tot ISO55000, van functioneel specificeren tot gestructureerd informatiebeheer. Methodieken die allen hun bestaansrecht hebben bewezen. Sluit een methodiek niet exact aan bij het vraagstuk? Dan combineren we ingrediënten uit verschillende methodieken of ontwikkelen we een nieuwe passende aanpak.

Kantoorvilla de Pastorie Vergaderruimte Kantoorruimte Huren Exclusief Bergen op Zoom Per Uur goedzo gezins en opvoedcoaching

GOED ZO! KINDERCOACHING

Ik, Rina Hoetelmans, ben met mijn praktijk Goed Zo! Kindercoaching sinds maart 2018 in De Pastorie gevestigd. Hiervoor heb ik 4 jaar mijn praktijk vanuit thuis gevoerd, maar wat ben ik blij met de overstap. In De Pastorie heb ik de huiselijke sfeer gevonden die ik belangrijk vind voor mijn cliënten. Ik heb mijn ruimte “De Logeerkamer” op de 2e verdieping zo ingericht dat ik in de zithoek gesprekken kan voeren met ouders en/of kinderen, daarnaast een gedeelte waar ik creatieve werkvormen met kinderen kan doen en ook heb ik er mijn kantoor werkplek. Daarbij zijn de faciliteiten zoals de sfeervolle vergaderzaal waar ik ook presentaties kan geven, geweldig. Al met al ben ik iedere dag weer blij dat ik er mag gaan werken. Goed Zo! Kindercoaching is een praktijk voor kindercounseling en gezins- en opvoedcoaching. Ik voer mijn praktijk nu 5 jaar en nog steeds met veel plezier. Mijn cliënten zijn kinderen waarvan de zorgvraag variabel kan zijn, maar ook ouders met opvoedvragen. Ik ben gespecialiseerd in (v)echtscheidingen waarbij ik zowel kinderen in het proces ondersteun als de ouders; in het belang van de kinderen. Naast gesprekken gebruik ik bij kinderen ook graag creatieve werkvormen. Omdat ik een raamovereenkomst met de gemeente voor de jeugdzorg heb (Negometrix) worden deze trajecten vaak volledig vergoed.

Kantoorvilla de Pastorie Vergaderruimte Kantoorruimte Huren Exclusief Bergen op Zoom Per Uur optima hypotheken en verzekeringen

OPTIMA

Optima Bergen op Zoom, met als eigenaar Erik Nuijten, is een financieel adviesbureau dat zich richt op de regio Bergen op Zoom. Wij adviseren zowel particulieren als zakelijke relaties op het gebied van hypotheken, verzekeringen en financiering. Tijdens het adviestraject staat de klant centraal en zal deze op een zeer persoonlijk manier worden benaderd, waardoor het contact als zeer prettig wordt ervaren. Wilt u ook gebruik van maken van ons advies dan heten wij u van harte welkom in ons kantoor dat gevestigd is in “De Pastorie”.

Kantoorvilla de Pastorie Vergaderruimte Kantoorruimte Huren Exclusief Bergen op Zoom Per Uur Stratos Club

STICHTING STRATOS

Stratos werkt vanuit de overtuiging dat mkb-ondernemers het meest leren van elkaar én het snelst groeien (persoonlijk en met hun bedrijf) door te sparren met collega-ondernemers met dezelfde achtergrond en zonder andere agenda dan kennis en ervaring delen. Stratos faciliteert dit door ondernemers in kleine en veilige groepen bij elkaar te brengen onder begeleiding van twee Stratos Coaches (zelf ondernemers of managers van het grootbedrijf) die zorgen voor het groepsproces van elkaar prikkelen en stimuleren door het geven van oprechte en eerlijke feedback. Wij verwelkomen onze groepen graag in De Pastorie, de uitstraling van het pand en de inrichting zijn statig en warm. Onze bijeenkomsten organiseren we in de mooie en functionele tuinkamer en we maken veelvuldig gebruik van de uitgebreide en stijlvolle keuken met voldoende voorzieningen. De gezellige en ontspannen ruimtes dragen bij aan de vertrouwde sfeer die zo kenmerkend is voor onze groepen. Over pastorie: "Een fijne omgeving met inspirerende mensen waar men zich welkom voelt"

DAAN Computerservice

Wij van Daan Computerservice hebben u het volgende te bieden: het leveren van IT-systemen, ervoor zorgen dat u altijd verbinding heeft met het internet en u telefonisch bereikbaar bent. Daarnaast zetten wij uw bedrijf of onderneming online op de kaart.

Kantoorvilla de Pastorie Vergaderruimte Kantoorruimte Huren Exclusief Bergen op Zoom Per Uur stratready

STARTREADY

Onze missie is kenniswerkers met elkaar verbinden en kennisuitwisseling over organisatiegrenzen heen faciliteren. We bouwen Universal Communications oplossingen op de beproefde software van Microsoft Skype for Business. We verzorgen efficiënte interactie via spraak, beeld en chat, in één tool. Deze oplossingen variëren van cloud oplossingen voor mkb-ondernemingen tot on-premise en virtual oplossingen voor Enterprises en de innovatieve hybride Cloud PBX-oplossing. Daarnaast zetten wij ons in om de adoptie van Skype for Business op de werkvloer makkelijker en leuker te maken met een serious game, 'Finding Victor'. Over de pastorie - "StartReady heeft bewust voor de Pastorie gekozen voor de stijlvolle uitstraling en de mede-ondernemers die in het pand zitten"

RIK.MARKETING

Er is in de wereld van marketing zo ontzettend veel mogelijk dat je vaak door de bomen ‘t bos niet ziet. Met Rik.Marketing helpen wij organisaties te groeien met marketing-management & advies, het uitvoeren van online marketing en het geven van trainingen en begeleiding. Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Kom gerust langs voor een bakje koffie.

Kantoorvilla de Pastorie Vergaderruimte Kantoorruimte Huren Exclusief Bergen op Zoom Per Uur PFSn Proost financial services b.v.

PFS

P-Moti Coaching & Training

Kantoorvilla de Pastorie Vergaderruimte Kantoorruimte Huren Exclusief Bergen op Zoom Per Uur VErbind& Succesdoorverbinden

VERBIND&

“INSPIREREN, ENTHOUSIASMEREN, MOTIVEREN, IMPLEMENTEREN, REALISEREN” COACHING & MENTORING Ieder mens wil graag groeien. Met als doel hun aanwezige potentieel maximaal tot ontplooiing laten komen. Want als je kan en mag laten zien waar je hart ligt en waar je goed in bent, haalt dat het beste in je naar boven en zorgt dat voor energie, zelfvertrouwen, persoonlijke groei en beweging. ORGANISATIES ANDERS VASTHOUDEN De onomkeerbaarheid vraagt geen verandering maar een transformatie. De afgelopen 4 jaar hebben wij veel ervaring opgedaan om een organisatie rijp te maken voor een nieuw tijdperk. Transparantie, mondigere klanten, andere behoeften van een nieuwe generatie medewerkers, technologische ontwikkelingen en zingeving zorgen ervoor dat traditionele organisatievormen niet meer passen en ook niet wendbaar genoeg zijn om duurzaam te overleven in een steeds sneller veranderende wereld. De onomkeerbaarheid hiervan vraagt geen verandering, maar een transformatie. Een daadwerkelijke kanteling van uw organisatie. VERBINDON Uniek exclusief samenwerkingsverband met DON Bureau waar we ons specifiek richten op de implementatie van assetmanagement bij Rijkswaterstaat, Gemeenten, Provincies en Waterschappen door Structuur, inhoud en proces te verbinden met de Mens (E=KxA).

RIETKERK FLEURS INTERNATIONAL B.V.

TEMPCONNECT

Tegenwoordig is goede internetverbinding niet meer weg te denken, vooral voor bedrijven is dit van cruciaal belang. Hoewel het vanzelfsprekend lijkt dat elk bedrijf beschikt over een goede internetverbinding, is dit helaas niet altijd het geval. Bij Tempconnect begrijpen we deze uitdagingen en daarom zijn wij een van de weinige aanbieders die bedrijven, ondernemers en organisaties kunnen voorzien van een goede en flexibele internetverbinding via 4G en satelliet.

Mieke Boot

Financieel Wijzer

Financieel Wijzer is een adviespraktijk gericht op hypotheekadvies- en bemiddeling en financiële planning sinds 2010. Ontzorgen, daadkracht en heldere communicatie richting mijn klanten staat hierbij voorop. In de rol van erkend hypotheekadviseur, gecertificeerd financieel planner en geregistreerd life planner, begeleid ik mijn klanten op diverse vlakken. Dit kan bijvoorbeeld zijn het regelen van de financiering van de aankoop van een nieuwe woning, het aanvragen van een tweede hypotheek voor een verbouwing of het begeleiden bij de financiële afwikkeling van een relatie beëindiging. Maar ook het opstellen van een compleet financieel plan met het oog op bijvoorbeeld eerder kunnen stoppen met werken of gewoon om weer financieel inzicht te krijgen in de persoonlijke financiële situatie en toekomst. Samen brengen we uw wensen financiële situatie in kaart en bekijken of deze wensen haalbaar en te realiseren zijn. We plannen hiervoor een of meerdere gesprekken hier op kantoor of bij u thuis. Aan de hand van deze gesprekken maak ik voor u een op maat gesneden adviesplan dat we uitgebreid samen bespreken en dat ik waar gewenst voor u zal uitvoeren.

Kantoorvilla de Pastorie Vergaderruimte Kantoorruimte Huren Exclusief Bergen op Zoom Per Uur

KOMT UW ONDERNEMING HIER?

Bekijk ons aanbod, wij verwelkomen u in de Pastorie.