Kantoorruimte huren Bergen op Zoom

Kantoorruimte huren Bergen op Zoom

KANTOORVILLA DE PASTORIE, VOOR ONDERNEMERS DIE GELOVEN IN STIJL. HUUR UW NIEUWE EXCLUSIEVE KANTOORRUIMTE IN BERGEN OP ZOOM.

Uw kantoorruimte in
Bergen op Zoom

Uw exclusieve kantoorruimte in een prachtig en karakteristiek pand, gelegen in het centrum van Bergen op Zoom? Bij Kantoorvilla de Pastorie beleefd u samen met meerdere ondernemers de fijne sfeer van een kantoorruimte in Bergen op Zoom.
 
Kantoorvilla de Pastorie is dé perfecte plek voor een kantoorruimte in Bergen op Zoom. Gelegen in het centrum van Bergen op Zoom, met gratis parkeerplekken voor u en uw gasten. Zo bieden wij u de mogelijkheid om gemakkelijk uw klanten of gasten te kunnen ontvangen in een ongedwongen sfeer. 

Inclusief hospitality

All-in huren

Sfeervolle werkruimte

Huren in Kantoorvilla de Pastorie

Een kantoorruimte in stijl. Kantoorvilla de Pastorie is een historisch pand vol karakteristieke eigenschappen. Zo zijn veel oude elementen behouden, waardoor het pand een prachtige en representatieve sfeer met zich mee brengt. Een prachtige kantoorruimte in Bergen op Zoom om in te werken, samen met andere ondernemers of uw collega’s.
 
Het huren in Kantoorvilla de Pastorie brengt diverse voordelen 
met zich mee:
  • Gratis parkeren
  • Gelegen in het centrum
  • Huren inclusief gas/water/licht
  • Gratis gebruik maken van de vergaderruimtes
  • Inclusief WiFi

Vergaderen in Kantoorvilla de Pastorie

In Kantoorvilla de Pastorie bevinden zich twee vergaderruimtes. Voor huurders van de Pastorie is het huren van deze vergaderruimtes altijd gratis. Ook als externe is het mogelijk om een vergaderruimte te huren in de Pastorie. De Tuinkamer biedt daarin een perfecte ruimte om een vergadering te organiseren in Bergen op Zoom. Meer informatie over een vergaderruimte huren in Bergen op Zoom vindt u hieronder.

Kantoorvilla de Pastorie Vergaderruimte Kantoorruimte Huren Exclusief Bergen op Zoom Per Uur De Tuinkamer

Wat de huurders zeggen over Kantoorvilla de Pastorie

"StartReady heeft bewust voor de Pastorie gekozen voor de stijlvolle uitstraling en de mede-ondernemers die in het pand zitten."
Kantoorvilla de Pastorie Vergaderruimte Kantoorruimte Huren Exclusief Bergen op Zoom Per Uur stratready
StartReady
Huurder