De voordelen van werken op locatie…

Veel mensen dromen van een werkplek op locatie, maar zijn er helaas nog niet aan toegekomen. Anderen werken al op locatie, maar nog niet op de plek waar ze écht graag zouden willen ondernemen. Om je een beter beeld te geven van wat werken op locatie bij kantoorvilla De Pastorie, zetten onze ondernemers de voordelen voor je op een rij.

Onderling contact

Daan Adriaansen is de jongste ondernemer binnen De Pastorie, maar runt al 10 jaar zijn bedrijf Daan Computerservice. Wat Daan vooral aanspreekt is het onderling contact met gelijkgestemden. “Je komt hier allemaal met hetzelfde doel naartoe en dat merk je in de gesprekken onderling. Daar leer ik veel van.” Het is niet alleen maar werkgerelateerd: “Elke vrijdag is het iemand anders die vlak voor de lunch binnenstapt en vraagt of ik zin heb in een visje, pizza of broodje. Samen lunchen we gezellig in de keuken.”

Service

Erik Nuijten runt een financieel adviesbureau binnen De Pastorie en spreekt vol lof over de manier waarop alles er geregeld is. “Het ontvangst van klanten wordt voor je gedaan, de postverdeling, op iedere verdieping staat koffie en thee voor je klaar en er is zelfs per verdieping een printer. Je hebt nergens omkijken naar.”

Rust

Niet alleen Annemarie van Toorn van Van Toorn Legal voelt zich thuis op deze plek, dit geldt eveneens voor de cliënten die ze er ontvangt. “Deze kamer straalt rust uit en een fijne sfeer. Dat voelen mijn cliënten ook!” Het gehele interview met advocate Annemarie volgt binnenkort.

Vergaderen op locatie

Rob Schut runt een onderneming in de IT en financiële industrie en heeft daarnaast een bestuursfunctie bij een grote watersportvereniging “Als de haven ‘s winters dicht is, dan verplaatsen we onze vergadering naar dit kantoor. We eten eerst een hapje in de keuken, vergaderen in mijn kantoor of de tuinruimte en drinken op het laatst nog een borrel samen. Daar leent het pand zich uitstekend voor!”

Gemoedelijke sfeer

Het is een jaar geleden als Ruud Proost zijn eigen bedrijf Proost Financial Services (PFS) opricht. En niet veel later is hij trotse huurder van zijn eigen kantoor binnen De Pastorie. Hoe hij dat ervaart? “Het zijn twee werelden. Ik heb altijd in grote kantoren gewerkt met veel mensen op de werkvloer en een steriele inrichting. Terwijl: hier heb je niet het gevoel dat je in een kantooromgeving werkt. Het oude pand straalt een huiskamergevoel uit. Het is wat gemoedelijker en dat maakt het een fijne werkomgeving.”

Enorme klik

Vanaf het eerste moment voelt Rina Hoetelmans een enorme klik met De Pastorie. “Ik heb hier niet hoeven wennen! Dit is echt mijn kantoor, mijn plek.” Dat blijkt heel belangrijk in haar werk. “Kinderen vinden het best spannend om hier voor een eerste keer naartoe te komen. Op een nieuwe plek waar ze gaan praten. Die drempel wil ik juist verlagen door ze te ontvangen in ‘een huiskamer’, waar ze een spelletje spelen en een drankje drinken.”

Ideale ligging

Voor Bjorn Kooren, huurder van het eerste uur, is de keuze gemaakt door de ideale ligging van kantoorvilla De Pastorie. Vanwege zijn opdrachtgevers tussen Breda en Zeeland is zijn keuze snel gemaakt. In feite ondernemen we op een plek waar Brabant Zeeland kust.

Verbinden

Als eigenaar van De Pastorie lijkt verbinden Don op het lijf geschreven. De bourgondiër pur sang weet als geen ander de ondernemers in het pand te vermaken. Don: “Binnenkort organiseren we een Italiaanse avond in ‘de woonkamer’ van De Pastorie. Alle ondernemers zijn samen met hun partner welkom. Ik organiseer een wijnproeverij met de lekkerste Italiaanse wijnen en bijpassende hapjes zoals zelfgemaakte bruschetta’s. Op zo’n avond creëer je verbinding met een leuke club mensen bij elkaar.”

Wil jij ook een deel uitmaken van deze mooie club ondernemers? Binnen De Pastorie hebben we nog kantoorruimtes beschikbaar. We laten je graag en geheel vrijblijvend de mogelijkheden zien. Kijk op: www.kantoorvilladepastorie.nl of bel naar 0164-252 537.

Reacties zijn uitgeschakeld.