Erik spreekt vol lof over hoe alles geregeld is binnen De Pastorie: ‘Je hebt nergens meer omkijken naar!’

Als zijn kantoorpand op de Bergse Kaai te groot blijkt te zijn, gaat Erik Nuijten (45) op zoek naar een kleiner kantoor dat beter bij hem past. Een kantoor met een mooie uitstraling waar hij zijn klanten kan ontvangen. Kantoorvilla De Pastorie komt twee jaar geleden via via op zijn pad en die switch blijkt tot op de dag van vandaag een goede keuze te zijn…

Met zijn financieel adviesbureau Optima Bergen op Zoom helpt Erik particulieren en mkb-klanten op het gebied van hypotheken en verzekeringen. Een baan waarin hij meer met mensen in gesprek is, dan alleen achter zijn computer werkt. Erik: “Voor mij is het belangrijk dat ik klanten goed kan ontvangen.”

Service

Erik spreekt vol lof over de manier waarop alles is geregeld binnen De Pastorie. “Het ontvangst van klanten wordt voor je gedaan, de postverdeling, op iedere verdieping staat koffie en thee voor je klaar en er is zelfs per verdieping een printer. Je hebt nergens omkijken naar.”

Luxe

Van deze goede service plukt Erik de vruchten: “In mijn werk print ik soms pakketten van 50 pagina’s, dat kan ik hier zelfs in kleur laten afdrukken. Hoe luxe is dat?” In zijn eigen kantoor op de tweede verdieping ontvangt hij de meeste klanten. “In vrijwel ieder gesprek komt deze mooie locatie wel aan bod, dat valt gewoon op. En als ik hier niet ben, dan ga ik bij de klant zelf op bezoek.”

Gespreksstof

Als zelfstandig ondernemer is het voor Erik fijn om in een verzamelpand met andere ondernemers te werken. Ondanks dat hij voor zijn werk veel mensen spreekt, is het contact met de ondernemers in De Pastorie toch anders. “Een deel van mijn werk bestaat uit administratieve werkzaamheden. Dan is het fijn dat er binnen het pand altijd wel iemand in is voor een praatje. Dan heb je toch het gevoel dat je niet helemaal alleen zit.”

Reacties zijn uitgeschakeld.