Het nieuwe werken in de 1,5 meter samenleving bij De Pastorie

We hebben bizarre tijden achter de rug… Tijden waarin het coronavirus onze samenleving overheerste. Tijden waarin we van de één op andere dag alledaagse dingen niet meer kunnen. Waarin thuiswerken het nieuwe normaal is. En de komende tijd gaan we verder in een 1,5 meter samenleving. Dat vraagt om aanpassingen. Ook vanuit onze kant en gelukkig kunnen wij dat hier in kantoorvilla De Pastorie goed faciliteren.

Veilig werken op locatie

Wij hechten enorm veel waarde aan veilig werken op locatie. Niet alleen voor de ondernemers die hier een kantoor huren, eveneens voor de gasten die we hier ontvangen. Vooral nu zijn we blij dat ons pand is ingedeeld in meerdere aparte ruimtes. Ruimtes waarin we de 1,5 meter afstandsregel goed kunnen faciliteren. Mocht dit vanwege de hoeveelheid collega’s in een ruimte niet lukken, dan kiezen we ervoor dat mensen vanuit huis werken.

Aangescherpte hygiëneregels

Om het veilig werken op locatie zo goed mogelijk te faciliteren zijn onze hygiëneregels aangescherpt. Vaker handen wassen moedigen we aan en wie de handen wast, kan gebruik maken van wegwerpdoeken.

Faciliteren van werkplekken

Wij kunnen ons voorstellen dat thuiswerken niet altijd een optie is. Met een dynamisch gezinsleven of geen mogelijkheid voor een aparte werkruimte, beseffen wij ons dat thuiswerken een enorme impact kan hebben. Gezien wij in onze kantoorvilla de 1,5 meter afstandsregel goed kunnen borgen en nog ruimte beschikbaar hebben, bieden we werkplekken aan voor een ieder die vaker op locatie wil werken. Samen kunnen we kijken naar de mogelijkheden die het beste passen bij jouw situatie.

Kijk voor de mogelijkheden op onze website of neem gerust vrijblijvend contact op via 0164-252 537.

Reacties zijn uitgeschakeld.