Op deze inspirerende werklocatie ga je andere ondernemers collega’s noemen

Het klinkt zo simpel: een werkplek met een mooie uitstraling, een aparte ruimte waar in je in alle rust kunt werken, klanten kunt ontvangen en af en toe kunt vergaderen. Zo’n werkplek vind je zo. Maar hoe waardevol is het dat je er mensen tegenkomt die jou inspireren? Voor je netwerk, maar even zo goed voor ontspanning… Je loopt deze ondernemers immers dagelijks tegen het lijf.

Wij, van Business Center Blokstallen en Kantoorvilla De Pastorie, hechten veel waarde aan de verbinding tussen huurders. Wij zijn er namelijk van overtuigd dat ondernemers door een prettige werksfeer met meer plezier naar hun werk gaan. Maar even zo goed dat ondernemers elkaar enorm kunnen versterken. Door af en toe met elkaar het gesprek aan te gaan over het werk, maar net zo goed over het dagelijks leven.

Daarom organiseren wij maandelijks een vrijdagmiddagborrel voor onze huurders die elkaar onder het genot van een drankje eens op een andere manier willen spreken. Even weg van de koffiecorner, maar in een relaxte sfeer in de lounge of ’s zomers op het terras. We kletsen met elkaar over het verbeteren van een business, wisselen ervaringen met elkaar uit, maar ook op privévlak leren we elkaar steeds beter kennen. Juist dat zorgt voor verbinding.

Om nog meer te verbinden, organiseren we meer dan alleen de vrijdagmiddagborrels. Zo deden we al eerder een wijnproeverij, een Green Egg-sessie, barbecueavond én een kookworkshop samen. Onder het mom, elkaar beter te leren kennen. Want zie je elkaar dagelijks op dezelfde werklocatie, dan spreek je na verloop van tijd niet meer over die andere ondernemer, maar over die andere collega.

Reacties zijn uitgeschakeld.