Werken op een locatie met een vleugje luxe bij Kantoorvilla De Pastorie en Business Center Blokstallen

Het wordt steeds populairder: werken op locatie met een vleugje luxe. Een plek met een mooie uitstraling waar je klanten kunt ontvangen. Maar ook kunt vergaderen, presentaties geven, netwerken en bovenal in een rustig kantoor kunt werken. Wij kunnen garanderen, voor elk type ondernemer of flexwerker is er kans op een goede match met Kantoorvilla De Pastorie en Business Center Blokstallen.

 

Rondom het meest westelijke gebied van Noord-Brabant, op de grens van Zeeland, zijn er maar weinig locaties die een uitstraling hebben als Business Center Blokstallen en Kantoorvilla De Pastorie. Beide locaties kennen een bijzondere historie, hebben een uitstraling van oude grandeur en omarmen het knusse huiskamergevoel. Terwijl de ruimtes van alle hedendaagse luxe zijn voorzien.

 

De inspirerende locaties zijn beiden voorzien van Domotica, dat zorgt ervoor dat in elke ruimte de perfecte balans tussen koelte en warmte is. Daarnaast maak je er gebruik van het snelste internet. Op beide locaties werk je met collega-ondernemers om je heen waarmee je bij de gezamenlijke koffiecorner een praatje kunt maken. Ook is de keuken van alle faciliteiten voorzien, hier kun je met elkaar lunchen.

 

Voor elk type ondernemer is er plek bij Kantoorvilla De Pastorie en Business Center Blokstallen. Zo zijn er ruimtes voor één of hooguit enkele werkplekken, maar even zo goed ruimtes met meerdere werkplekken. Daarnaast bieden beide locaties de mogelijkheid tot flexwerken. Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Neem gerust eens contact met ons op.

Reacties zijn uitgeschakeld.