SYMPHONY AAN DE SCHELDE

Kantoorvilla de Pastorie Vergaderruimte Kantoorruimte Huren Exclusief Bergen op Zoom Per Uur
Symphony aan de Schelde is een nieuw festival in klassieke muziek. Het vindt plaats op 28 en 29 juni 2019. Op vrijdagavond is er een traditioneel groot concert. Met een internationaal Symphonisch orkest. Met dito ontvangst voor VIP’s en sponsoren. Op zaterdagavond is er een spectaculaire Night of the Proms avond. Symphony aan de Schelde is voor jong en oud. Onder de noemer Symphony in de Klas worden educatiepakketten aan de groepen 4 van het primair onderwijs aangeboden en een schoolconcert. Met Symphony in de Wijk wordt klassieke muziek onder de aandacht gebracht door jeugdige talenten aan hen die er anders minder snel mee in aanraking zouden komen. Symposium aan de Schelde, FOOD FOR THOUGHT, open up for sustainable solutions. Symphony aan de Schelde heeft haar thuisbasis in De Pastorie. Hier is het secretariaat gevestigd en vinden de bestuursvergaderingen plaats. Het is een uitermate geschikte locatie voor vergaderingen van verenigingen en stichtingen.
Reacties zijn uitgeschakeld.