DE PASTORIE ALS THUISBASIS VOOR STRATOS!

Kantoorvilla de Pastorie Vergaderruimte Kantoorruimte Huren Exclusief Bergen op Zoom Per Uur STratos

“Stratos werkt vanuit de overtuiging dat mkb-ondernemers het meest leren van elkaar én het snelst groeien (persoonlijk en met hun bedrijf) door te sparren met collega-ondernemers met dezelfde achtergrond en zonder andere agenda dan kennis en ervaring delen.
Stratos faciliteert dit door ondernemers in kleine en veilige groepen bij elkaar te brengen onder begeleiding van twee Stratos Coaches (zelf ondernemers of managers van het grootbedrijf) die zorgen voor het groepsproces van elkaar prikkelen en stimuleren door het geven van oprechte en eerlijke feedback.”
Stratos is een stichting dat ondernemers bij elkaar brent en hen probeert samen verder te komen. We zijn trots een club als Stratos in ons midden te hebben in een ondernemende omgeving, welkom!

Reacties zijn uitgeschakeld.