KANTOORVILLA DE PASTORIE IN BN DE STEM!

Kantoorvilla de Pastorie Vergaderruimte Kantoorruimte Huren Exclusief Bergen op Zoom Per Uur BN DE STEM

Pastorie Onze Lieve Vrouw van Lourdeskerk in Bergen op Zoom verandert in moderne kantoorvilla
BERGEN OP ZOOM – Het begon allemaal met een rondje door de wijk met de hond. Donald en Leoniek Bezemer zagen de statige pastorie van de Onze Lieve Vrouw van Lourdeskerk en vielen meteen voor het in 1917 gebouwde pand. Hun droom: het al zeven jaar leegstaande Jugendstilpand omtoveren in een kantoorvilla voor ondernemers die geloven in stijl. Met behoud van de bijzondere en rijk uitgevoerde historische elementen in het gebouw, dat spreekt.
“Er zit zoveel karakter in dit gebouw. Die allure en grandeur van vroeger willen we graag terugbrengen, in combinatie met de meest moderne technieken en een full service kantoorconcept.”
Voorlopig is er nog volop werk aan de winkel in en rond het monument aan de Prins Bernhardlaan. Eén van de prioriteiten: de tuin voor de villa op orde krijgen, zodat het visitekaartje klopt. Binnen wordt ondertussen volop gestript en de eerste aanzet gegeven voor het behoud en de restauratie van de oude elementen.
Lees er over in het artikel van BN de Stem.

Reacties zijn uitgeschakeld.